Klassieke Homeopathie

Homeopathie “van top tot teen”

Gezondheid betekent energiek, blij, actief en ondernemend zijn.
Ziek zijn betekent je niet goed voelen op lichamelijk, emotioneel en/of mentaal vlak.

Het beeld zoals op de website afgebeeld symboliseert ons welbevinden van top tot teen. Hiermee wil ik aangeven, dat in principe elke klacht, waar en hoe ook, te behandelen is met klassieke homeopathie.
Pijn is een duidelijk signaal, maar er zijn veel andere klachten, zoals moeheid, koorts, misselijkheid, constipatie, slapeloosheid, depressief zijn, gespannen zijn, angstgevoelens etc. Ik kan een lange lijst van klachten/ziektes opsommen, maar de lijst zal nooit compleet zijn. Daarom is mijn motto ”homeopathie voor iedereen voor elke klacht ongeacht ernst of duur”.

Er kunnen klachten zijn tijdens de zwangerschap of omtrent het niet zwanger kunnen worden. Tijdens de geboorte, in de babytijd, kindertijd, pubertijd, volwassenheid, in de overgang of bij het ouder worden. Zo kan elke levensfase specifieke problemen met zich meebrengen. Daarnaast zijn er ook goede mogelijkheden in de behandeling van chronische ziektes zoals astma, epilepsie, maag/darmziektes etc.

Mensen staan vaak verbaasd van de goede resultaten in soms heel korte tijd! In acute situaties kunnen deze binnen enkele minuten tot een paar uur merkbaar zijn. Bij chronische klachten is dit heel verschillend en hangt het af van de ernst van de klachten.

Homeopathie geeft geen onderdrukking en er zijn geen bijwerkingen. Het lichaam wordt gestimuleerd in zijn zelfgenezend vermogen. Dit gebeurt van nature al heel vaak. Denk hierbij aan een verkoudheid, griep, een blessure etc. Verdwijnt een klacht niet, worden de klachten ernstiger of komen er meer klachten, dan is een afspraak bij de homeopaat een overweging waard.